Sköna vyer.

I alla storlekar och format hittar man på www.allposter.com 


Ingefärisk tonfisk.

2 Portioner.

1 liten burk Tonfisk - naturligtvis DELFINSÄKER ska det va!!
1 dl Majs.
1/2 burk Créme fraiche.
2 msk Tomatpuré.
1 Vitlöksklyfta.
1 msk hackad Gräslök.
1 msk hackad Persilja.
1 msk Ingefära - mald eller riven.
1 tsk Paprikapulver.
1 tsk Grovmalen Svartpeppar.
1 halv Gul lök hackad i lite större bitar.
Salt.
Olivolja.

Servera tillsammans med Bulgur.

Smarrigt värre!!

/ L

Kycklinggott.

1 - 2 Portioner. Beroende på hur hungrig man är.

1 st  Kycklingfilé.
1 dl Purjolök - strimlad.
1/2 ask Créme Fraiche.
2 msk  Philadelfiaost.
1 msk Curry.
1 msk Ingefära - malen
1 tsk Grovmalen svartpeppar.
Olivolja.

Fräs Curryn och Ingefäran lite i olivolja.
Strimla Kycklingfilén i fina bitar. Fräs på den lite lätt.
I med Purjon och fortsätt fräsa på lite till.
I med resten och låt puttra ihop en 15 - 20 minuter.

Servera tillsammans med Råris el. Potatis, ett gott bröd.

Kan med fördel sköljas ner med ett glas rött eller två.

Ber om ursäkt

för den långa frånvaron av inlägg, men jag är spjälad så att säga i höger handled och är beordrad vila från allt vad handarbete heter, men hav hopp mina trogna skara av läsare ty det kommer mera  men under tiden:

Kolla in Youtube.com och Cirque de Soleils fantastiska akrobater och tänk att dom ska lilla jag om två veckor och en dag beskåda live i Globen på första parkett.


På återskrivande
/ L.

RSS 2.0