underbart är kort

har just klippt bort typ ungefär 33,54 cm hårsvall. Så nu äre värsta fluffet. Hur härligt som helst! Jojjomen.

~ L

kolla in

www.mayumana.com 

˜ L

Avdelning knasiga drömmar.

Att skotta bort en halvmeter klabbsnö framför en garageport med en räfsa av plast (?!?!?!?!?!?) funkar tydligen utmärkt i drömmens värld.

˜ L

Sköna Söndag

Med 7 meter söderbalkong har man ett rejält panoramfönster över himlavalvet och idag kändes det som att befinna sig i en Da Vinci målning i sixtinska kapellet med alla vackra molnformationer och solens strålar och underbart blå himmel. Är bara dom där små söta knubbiga, harspelande änglarna som fattas.

Sen ett fårskinn att värma rumpan på, en stor kopp kaffe, en skål med glass, maränger, hallon, pecannötter och chokolaaadesåsss, senaste numret av Lantliv och raggsockar på fossingarna, så är saken biff =)  

Ps. Nu kan jag stolt meddela att sista fröet av sqashsådden har visat sig ett par dagar senare än sina andra tre medtävlare. Jag inbillar mig att det beror på allt peptalk jag har idkat för att lura upp det ur jorden. Är man knäpp eller vad? Ds.

˜ L

Tittut

så var det dags för vår i år igen. Och man har börjat tina fram ur snödrivorna  inspirerad till  max att försöka få sig ett eget litet grönsaksland i sommar. Och sannerligen händer det inte saker i mina små hemgjorda drivhuslådor. Squashen växer så det knakar, nästan så man undrar om det är någe trollmagi i det hela  för från att inte ha sett en skymt av minsta grönt på flera dagar så har det poppat upp en massa centimeter och det bara fortsätter i en aldrig sinande fart. Likadant med mina bondbönor. Att man kan bli så lycklig över att det gror ett par toarullar proppade med lite jord och några små frön?

Nu är det bara att vänta nån vecka och sen stoppa ner resten av alla andra frön man har köpt =) tills dess får man sitta nerbäddad i fårskinnet på balkongen och läsa Lantliv och fantisera om alla trevliga växthus man skulle köpa om man vann en miljon eller två.

Msh
~ L

RSS 2.0