Ingefärisk tonfisk.
2 Portioner.
1 liten burk Tonfisk - naturligtvis DELFINSÄKER ska det va!!
1 dl Majs.
1/2 burk Créme fraiche.
2 msk Tomatpuré.
1 Vitlöksklyfta.
1 msk hackad Gräslök.
1 msk hackad Persilja.
1 msk Ingefära - mald eller riven.
1 tsk Paprikapulver.
1 tsk Grovmalen Svartpeppar.
1 halv Gul lök hackad i lite större bitar.
Salt.
Olivolja.
Servera tillsammans med Bulgur.
Smarrigt värre!!
/ L
1 liten burk Tonfisk - naturligtvis DELFINSÄKER ska det va!!
1 dl Majs.
1/2 burk Créme fraiche.
2 msk Tomatpuré.
1 Vitlöksklyfta.
1 msk hackad Gräslök.
1 msk hackad Persilja.
1 msk Ingefära - mald eller riven.
1 tsk Paprikapulver.
1 tsk Grovmalen Svartpeppar.
1 halv Gul lök hackad i lite större bitar.
Salt.
Olivolja.
Servera tillsammans med Bulgur.
Smarrigt värre!!
/ L
Kommentarer
Trackback