Lammnam.


2 dl Gräddfil.
1/2 burk Crème fraiche.
3 msk färsk riven Pepparrot.
1 msk färsk hackad Rosmarin.
1 msk färsk hackad Persilja ( eller fryst).
1 hg tunna skivor som rökt Lamm, som hackas fint.
1 liten fint hackad Röd lök.
Grovmalen Svartpeppar.
Salt.


 Denna röra blir bara godare om den får stå och gona sig i kylen över natten.

Tillbehör:

Nåt gott grovt bröd  ( danskt rågbröd på surdeg t.ex.), eller fullkornsknäcke.

I stället för smör mosa en Avocado.

Lägg dit lite Alfaalfagroddar.

Klicka på lämpligt med röra.

Garnera med lite färsk Rosmarin.

Servera med en kall Öl.

~ L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0